2019-05-16 05:28:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ilyenkor ne döntsön érzelmi természetű kérdésekben

Napi horoszkóp május 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars belép ma a Rák jegyébe. Most ön is egy kicsit visszafogottabb lesz és más embereknek készségesen felajánlja a segítségét. Szívesen tartózkodik otthon és tevékenykedik a lakásában, polcot szerel vagy barkácsol.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedvező nap bármilyen tanulmány megkezdéséhez, a dolgok mélyére akar látni és utánajárni. Ma intenzív élmények érhetik önt, amelyek gyarapítani fogják önmagáról és a világról szerzett ismereteit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma a Mars belépett az ön második sorsterületére, és ilyenkor hajlamos meggondolatlanul szórni a pénzt, olyasmiket vásárol meg, amire egyáltalán nincs szüksége. Most ugyan jól esik önnek, hogy megteheti, később azonban nézheti üres pénztárcáját.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Mars belépett az ön jegyébe, ez az elhelyezkedés önt rendkívül szívóssá teheti. Fizikai energiája megnő, véghezvisz minden nehéz feladatot, amely akár fizikai, akár szellemi energiaráfordítást igényel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars ma az ön tizenkettedik sorsterületébe lépett, ma belül, ne pedig kívül keresse ingerlékenysége és csalódottsága okát. Nem kell puhánynak lenni, de ne felejtse el, másoknak is van önérzete. Ha lehet, ma inkább dolgozzon egyedül, vagy segítsen másoknak valamilyen jótékonysági akció keretében.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kiváló időszak a mai bármilyen csoportos tevékenységhez, például sport, közös bringázás lehet a program. Ezt a napot úgy tudja a legjobban hasznosítani, ha másokkal együtt küzd valamilyen közös célért.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az első sorsterületéről feszítő fényszöget vet a Plútóra, az önből áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokat eredményezhetnek. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó planétáját, a Plútót, ma a Hold kellemetlenül fényszögeli. Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhat ma az emberekre, vagy az élet dolgaira, hogy a nap végére teljesen lemerülhetnek érzelmi akkumulátorai. Fejezze ki érzelmeit, de azért fegyelmezze is magát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagylelkű ma az emberekhez, de ha azt veszi észre embertársain, hogy ezt ki akarják erőszakolni, akkor mereven ellenáll. Ha mások megpróbálják a személyes szabadságát megrövidíteni, akkor lázadni fog, vitákra, összetűzésekre kerülhet sor.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Okkal vagy ok nélkül ma azt érezheti, hogy senkitől nem kap személyes vagy lelki támogatást. Problémák állhatnak elő ilyenkor otthonában, megnehezülnek ma érzelmi kapcsolatai, ilyenkor ne döntsön érzelmi természetű kérdésekben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szellemileg ön fáradhatatlan, és tevékenykedni akar, nagyszerű lehetőség kínálkozik ma tanulásra, vagy csináljon valami nagyon különlegeset. Érdeklődése megnőhet spirituális kérdésekben, igyekszik kitágítani látókörét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma ámulatba ejtő módon bele tud látni embertársaiba, mert az ön uralkodó planétája, a Neptunusz kellemes fényszöget alkot a Merkúrral. Ugyanakkor hajlamos az álmodozásra és az idealizálásra is, legjobb, ha ma nem foglalkozik kifogástalan logikát igénylő tennivalókkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: